Jo també sóc KIMBO

 
Aquí teniu el vídeo relacionat amb l’activitat que hem fet avui per commemorar el dia internacional de la infància. Us deixo també un altre vídeo en el que podeu comprovar que POCOYÓ també és KIMBO i l’enllaç a la llegenda de KIMBO i ESHE.
Deixeu comentaris!
 

 
 
 
LLEGENDA DE KIMBO I ESHE
Anuncios

12 Respuestas a “Jo també sóc KIMBO

 1. A mi em semblen molt macos aquets 2 videos perque tots dos diuen (yo soy kimbo)

 2. A mi em semblen molt simpàtics i molt divertits aquests vídeos perquè són solidaris.

 3. A mi em sembla els dos vídeos són molt macos.

 4. Jo crec que tothom tindria que ser solidari com el Pau Gasol.No vull dir que tinguem que anar a l\’Àfrica,però en ves d\’això també podem ser solidaris fent altres coses,com per exemple:donar menjar,o diners a les ONG.A,i aquests vídeos son maquíssims.

 5. Aquests vídeos ens diuen que ens hem de posar en la pell d\’ un nen en aquelles condicions. I donar menjar diners aigua… a les diferentes ONG!

 6. Aquest vídeo ens esta dient que hi ha molts nenes al món que es moren per causes que nosaltres mateixos podriem evitar, també ens diu que tots alguna vegada podem ser en Kimbo.

 7. Aquests vídeos, ens està intentant dir:-Que us creieu, que com que nosaltres vivim bé, els nens del tercer món estàn igual ? Doncs no, intenteu-vos ficar en la seva pell, intenteu passar totta la gana i sed, qu estàn passant ells !Així que vinga, siguem bones persones i siguem solidaris amb ells, que no costa tant…

 8. Crec que aquest video es molt graciós i que si ens canviesim per algú del 3r món alucinariem lo que passan millons i millons de persones.

 9. Yo crec que aquests vídeos, ens volen dir que moltes persones del 3r món, ho estan passant malament i nosaltres si posem una mica de la nostre part, els podem ajudar a estar millor.

 10. Aquests vídeos ens diuen que tenim que ser solidaris i donar manjar ,aigua ,diners etc, a les ONG com UNICEF

 11. Aquest vídeo ens intenta dir que tenim que ser mes silodaris i ficar-nos a la seva pell, nosaltres no estem acostumats a passar gana… i no podriem aguantar a Africa ni 2 díes.

 12. Jo crec el que ens estar intentar dir aquest vídeo :que no tots tenim els mateixas sorts que tenim nosaltres.Per exemple :les madecines ,les saluts ,les escoles ,l´alimentacó etc…mai ens hauríem de queixar del que tenim .Perquè la nostre famíla ja fa molt per nosaltres .Expl: la salut i una alimentació saludable

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s