Conseqüències de l’escalfament global

Un bon vídeo per entendre les cause i les conseqüències de l’escalfament del planeta. Dedica-li cinc minuts i deixa les teves reflexions.
 
 
Anuncios

13 Respuestas a “Conseqüències de l’escalfament global

 1. Aquest vídeo ens vol dir es que tenim que començar hi ha a produir tan dixid de carbono i comançar a fer el pasos que ens diu al final del vídeo

 2. Jo crec, que aquest vídeo ens intenta dir, que no tenim que malgastar, perquè el mon pot acaba mol malament, per culpa nostra, i com a dit al final tenim que utilitzar coses que no malgastin tant.

 3. Aquest vídeo ens diu, que per culpa de la humanitat, el mon esta (petan),i només hi ha una petita oportunitat, i és: començem a actuar ara!!!

 4. Este video nos dice que tenemos que cuidar el planeta para que no desaparesca,tenemos que: reciclar, ahorrar energia, plantar arboles, ir en bici en vez de coger el coche…

 5. jo crec ,que aquest vídeo tracta de que tenim que cuidar la terra

 6. Jo crec que aquest video ens diu que hem de començar conciençar-nos del que li esta passant a la Terra per culpa de l\’humanitat

 7. jo crec que aquest vídeo ens està dient que em de fer alguna cosa per estalviar aigua, electricitat…etc. En aquest vídeo també ens diu algunes maneres per estalviar com: cuan ens dutxem no gastar gaire aigua, comprar bombetes de baix consum i moltes altres maneres.

 8. Jo crec, que aquest vídeo ens vol dir que tenim que reciclar ,no malgasta aigua ,ni electricitat…Començem a actuar ana!!!

 9. Jo crec, que aquest vídeo ens està intentant dir que, o és ara o mai i no ens adonem però de mica en mica estem destruint el nostre hogar, la Terra. Així que vinga, salvem el món !

 10. Jo crec que aquest vídeo ens vol dir, que si nosaltres volem cuidar la Terra, podem. Res és imposible!

 11. Jo crec que aquest vídeo ens vol dir, que en mica en mica podem millorar el nostre planeta

 12. pues valeeeeeeeee jajajaja

 13. holaaa

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s