D’on vénen els nens?

 
Ara que estem fent la unitat sobre la reproducció, us deixo aquest vídeo per tots aquells que us pregunteu d’on vénen els nens.
 
 
 
 
Anuncios

40 Respuestas a “D’on vénen els nens?

 1. Δ』฿Ə®〒 ĨŞ©『Є

  No m\’agrada aquest videoI senyor Xavi com es que vostè encara esta buscant coses per nosaltres a les 11:30 de la nit?

 2. Este videó nos dice que todos hemos estado en esa planeta y que cuando hemos sido malos pues nos han metido e ese tipo de capsula y olvidamos todo de esa planeta y nos convertimos en humanos

 3. Es masa comic pero tot eixi ma agradat molt: explica que com ens anem formant mes o menys.

 4. Aquest video a part que m\’ agradat molt és com si els extraterestres fossin els espermatozoides i la terra l\’ ovul.És el que jo crec.

 5. Aquest video representa:que el nens dolents els hi passa això ,i aquest món es com està adintre de la panxa de la mare,perquè per això no ens enrrecordem .

 6. Aquest vídeo ens parla de com ens formem nosaltres en una manera còmica i divertida. Jo estic d\’acord en el que a dit en Gerard, que és com si els extraterestres fossin els espermatozoides i la terra l\’òvul. Aquest vídeo m\’ha agradat molt. M\’ha agradat sobretot la manera tan imaginaria d\’explicar la reproducció humana.Giada

 7. Aquest video es una manera extraña de explicar la reproducció humana. Aquest video m\’ha agradat és molt divertit.

 8. A mi me ha gustado bastante, porque te explica lo que eres, alguien "diferente" a los demás,que como tu no hai nadie.

 9. Jo no es que l\’hagi entes molt però jo crec que aquest vídeo ens vol dir que ningu es igual i que tots som diferents als damés siguem més guapus o més llechos tots tenim el nostre toc original.

 10. A i per sert estic decort amb el comentari del azcue.

 11. a mi aquest vídeo m´a agradat molt ,perque jo crec que es una manera molt divertida déxplicar com van neixer els nens.jaja

 12. Aquest video ,es una mica raro perque si cada vegada que un/a , la lia es tornen a reproduir a quest mon es plenaria de bebes

 13. Jo crec que aquest vídeo diu que no tots som iguals i que hi han persones que son diferents hi aquest nen era diferent dels altres es portava malament .El van enviar en una mena de psicòleg i van intentar que es portes be.Pero no va dura gaire.El van tornar a portar i van dir que tornes a néixer .I VA ANAR A LA TERRA.

 14. Jo considero que aquest video es molt creatiu i divertit i que encara que els pares vulguin que segui igual que tothom el nen torna a ser com es, i crec que e millor que es converteixí en huma que no sagui sen un extraterestre sense sentiments.

 15. jo crec que en el video veiem un nen que es diferent i que per aixo l\’envien a la terra,perque alla tots som diferents però sembla que sigui dolent

 16. aquest video diu que an aquell planeta son tots iguals pero ell es al diferend i al ser diferend avargonyex als seus pares i l\’anvien a la Terra parque alla totom es diferent.

 17. Lo que vol dir el video es que en aquell planeta tots son iguals i ell es diferent per aixó l\’envien a la Terra perque aqui tots som diferentsi ningu es igual. I també m\’agradat molt perque m\’he adunat de que tinc molta sort de ser diferent i unica ja que a de ser molt aburrit viureen un planeta que tothom sigui igual. M\’ancantat el vídeo.

 18. aquest video ens diu que en aquell planeta tots son iguals menos ell i destrosa moltes coses i lenvian a la terra perque aqui som tots diferents i tots destrosem alguna cosa.Ma agredat molt.

 19. yo creo que este video nos dice que no todos somos iguales ,que cada uno es único y especial. y también , es de la manera que es cada persona . A mi me ha gustado mucho el video .

 20. Jo crec que es un manera millor, enara que no tingui cap sentit…

 21. jo penso que te poc a veure amb la reprodució humana, afortunadament els humans som lliures i podem liarla parda,l\’altre planeta es molt aborrit

 22. Dice que todos somos iguales i nos tenemos que respectar tal i como somos.Marc Taberner

 23. Jo crec que aquet vídeo ens vol dir que a la la terra tots som diferents.I a mi ja m\’agrada ser diferent perquè si fosim tots iguals seria molt aburrit.

 24. aquest vídeo ens diu que tots som diferents perque si no encara estariem en aquell planeta. A mi m\’ agrada ser diferent de tothom Albert Fleta

 25. Pues perquè es bon profe no com altres.

 26. Yo creo que este vídeo nos enseña que no somos iguales.

 27. a mi no m\’agradaria viure en aquell planeta perque tots volen ser igual

 28. aquest video ens esta dient que en el primer planeta que em vist tots eren iguals i estaben sincronitzats, llavors i havia un nen que no era igual ni estava sincronitzat. I l\’ envien a la terra perque aqui som tots diferents, i a mi ja m\’ agrada ser diferent. Gerard Coromina

 29. jo crec, que aquest video, significa que ningu es igual, i que ancara que t´asforçis mol perquè tutom sigui igual sempre i aura algú que serà diferent

 30. Dice que porque un niño sea diferente a los demás no tiene porque ser maltratado.XAVI SANCHEZ

 31. Aquest vídeo ens està dient, que tots som diferents, i no és dolent ser diferents, és més, significa que tots som especials i tots tenim les nostres coses dolentes i les nostres coses bones. I res ni ningú ens pot canviar ! La part que més m\’ ha agradat és quan envíen al nen a la terra, m\’ encanta !

 32. Este vídeo quiere decir que todos somos diferentes.

 33. jo crec que aquest vídeo significa que todos somos diferentes i no tenemos de ser discriminados

 34. Este vídeo nos dice que todos somos diferentes, que por mucho que quieras que todos seamos iguales siempre habrá alguien diferente.

 35. Significa que el món tots som diferents però ens tenim que tracta com si tots fosim iguals.Els millors pares et demostrin que t\’estimen.

 36. yo crec que aques video es super gracios i super simpatic i ens ensennya que no tots som iguals son diferents

 37. Este vídeo nos quiere decir que todos somos diferentes

 38. aquest vídeo ens diu que som únics per sempre.

 39. Jo crec que aquest vídeo, ens diu que tots som diferents, i que cada escu és únic

 40. Irene bosch balcells

  Aquest video m’agradat molt perque no som robots tots els nens som diferents

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s